TERMÉKVÁLASZTÁS:

Vissza a dobozokhoz >

Szállítás és fuvardíj

A megrendelt termékek kiszállítását az Ügyfél által megadott címre mennyiségtől, helytől és időponttól függően futárszolgálattal vagy saját autóinkkal vállaljuk. A fuvardíj összegét a rendelés visszaigazolásában tudjuk pontosítani. Azt követően, a visszaigazolás jóváhagyásával lép életbe a megrendelés.

A szállítási idő hétköznapokban 8.00-18.00 óra közti kézbesítést jelent. Ettől eltérő esetleges időpontok egyéni egyeztetés útján lehetségesek. Szállítási címként célszerű olyan helyszínt megadni, ahol a szállítási időszakban az Ügyfél biztosan át tudja venni a megrendelt küldeményt. Ha az Ügyfél, vagy meghatalmazottja a Szolgáltató által megjelölt idősávban nem tartózkodik a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével az Ügyfélnek lehetősége van a futárral egy esetleges új szállítási cím és/vagy időpont egyeztetésére. A szállító további egy alkalommal kísérli meg a rendelés kiszállítását.

Kétszeri kézbesítési kísérlet után, ha a második kiszállítás is sikertelen – Vásárlónak felróható okból -, a csomag visszaszállításra kerül a Szolgáltató raktárába, és a Szolgáltató azzal a feltétellel kísérli meg a harmadszori kiszállítást, ha az Ügyfél az újabb szállítási költséget előre utalással a Szolgáltató részére kifizette és a vételára a Szolgáltató számláján jóváírásra került. A második sikertelen kiszállítási kísérletet követően 5 munkanap áll az Ügyfél rendelkezésére, hogy a Szolgáltatóval kapcsolatba lépjen és kezdeményezze az újbóli kiszállítást. Ennek elmaradása esetén a rendelés az Ügyfél hibájából meghiúsultnak minősül. Az át nem vett termékekről továbbiakban az Értékesítö rendelkezik.

228x125x78mm
8 Kg-ig terhelhető
Anyagminőség: 1.03 E  
kartondoboz

132 HUF + ÁFA

A feltüntetett nettó ár a termékdíjat már tartalmazza!

Megrendelés

Kérlek add meg a korrekt Email-címedet! A legkisebb megrendelhető mennyiség 10 db!

Kik vagyunk?

Ki dönti el, hogy vállalkozásodból lesz-e világmárka? A legeslegelején Te!

Termékeink

Miért ne változtatnál a megjelenéseden, ha kevesebb vesződéssel,
de azonos áron innovatívabb köntösben mutathatnád meg azt, amid van?

Referenciáink

A mi házunk a ti házatok is!

Társadalmi szerepvállalás

Hitvallásunk

Fontosnak tartjuk a kollektív társadalmi szerepvállalást, ezért cégünk fennállása óta több csatornán folytatunk missziós tevékenységet. Jelenleg három kiemelt támogatottunk van. Megrendelői körünk együttműködésével munkájukat hatékonyabban segíthetjük.

Támogatottjaink közös jellemzője 100%-os szakmai elhivatottságuk, profizmusuk mellett környezetük, illetve a velük kapcsolatba lépők által megtapasztalható misszió tudat, amivel egy jobb világ teremtéséért fáradoznak. Bár tevékenységük különböző területeket fed le (egészségügy, kultúra, környezetvédelem), ugyanazzal a problémával kell megküzdeniük nap mint nap: a fennmaradásukhoz, működésükhöz szükséges tárgyieszköz szükséglettel, a tevékenység végzés helyszínére jutás költségeinek megteremtésével és saját maguk népszerűsítésével. Felhívásunkkal arra törekszünk, hogy partnereink segítségével rájuk szabott, hatékony segítséget nyújthassunk. Nem csak pénzadománnyal, hanem bármilyen hozzájárulással, ami konstruktív támogatást jelenthet: tanácsadással, stratégiai tervezéssel - önkéntes projekt menedzsmenttel - adományszervezéssel - de kommunikáció és marketing területeken is.Cselekvés a kiszolgáltatottakért Alapítvány

ADÓSZÁM:
18670457–1–13

A közhasznú alapítványt 2002-ben alapította dr. Pataki Gergely plasztikai sebész és dr. Csókay András idegsebész. Tevékenységi körükbe azon személyek védelme és segítése tartozik, akik egészségi állapotuknál vagy gazdasági helyzetüknél fogva keveset, vagy semmit sem tudnak tenni önmaguk védelmében és érdekeik érvényesítésére.Ingyen műtéteket végeznek itthon és külföldön, összehangolják az intézményekben a gyógyítással összefüggő szakmai egyeztetéseket, oktatást szerveznek, valamint orvosi műszerek, speciális kórházi bútorok, rehabilitációs eszközök beszerzésében nyújtanak segítséget.A „CSELEKVÉS” lényege, hogy aktív és közvetlen módon segítenek. A külföldi missziókban a legnagyobb orvoshiány és szegénység által sújtott vidékekre utaznak speciális műtéteket végezni. Az orvoshiány és a várólisták miatt Magyarországon is szükség van gyorsan bevethető, karitatív orvoscsoportra.

SoulAir Kamarakórus


Bakáts Alapítvány Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
Számlaszám: 10402166-21621336-00000000

A Bakáts Téri Ének-zenei Általános Iskolában 60 éve működik ének-zene tagozat, és ezzel egyidejűleg énekkar is. A SoulAir kamarakórus 2010 szeptemberében alakult a legtehetségesebb diákokból, Molnár Mónika karvezető lelkes munkájával.

Repertoárjuk gregorián, reneszánsz, barokk, klasszikus és XX. századi kórusművek mellett, a mai minőségi könnyű zene darabjait is felöleli.

Büszkék rá, hogy Deák Kristóf "Mindenki" című Oscar díjas rövidfilmjéből ismert kórust is ők alakították. Az elsöprő siker nemcsak hírnevet, hanem számtalan hazai és külföldi fellépés meghívást (gyakran neves előadókkal) hozott a kórusnak. A fejlődésükhöz és a fellépéseikhez szükséges eszközigény megteremtéséhez, utazási költségeik fedezéséhez, további fellépési lehetőségekhez keresnek támogatókat.

társadalmi szerepvállalás

Elek-Ágh Alapítvány


ÁLLATMENHELY A CSEPEL-SZIGETEN
ADÓSZÁM: 18670457-1-13

A Pest megyei Tököl község határában kialakított állatmenhely már 1995 óta, két évtizede funkcionál, ahol menedékre lelnek a szerencsétlenül járt, magára hagyott, kidobott, vagy elkóborolt kutyák, akiket mindenekelőtt szükség szerint megfelelő állatorvosi ellátásban részesítenek, és miután felépülnek, megpróbálnak számukra gazdát keresni. Ha mégsem lelnek örökbefogadóra, életük végéig gondoskodnak róluk.

Sajnos - hasonlóan a többi állatvédelmi szervezethez - semmilyen állami támogatásban sem részesülnek (holott állami feladatokat látnak el), így csak adományokból és az 1%-okból tudják fenntartani a menhelyet.

Ha pontosan meg tudod fogalmazni vevőidnek mire számíthatnak,
a várható eredmények majd téged igazolnak.
Transzparens mérésekkel alátámasztott eredményes
kommunikációval visszatérő vevőid lesznek.