MEGOLDÁSOKAT
KERESÜNK ÉS SZÁLLÍTUNK!


„Sose félj valami újat csinálni! Emlékezz, hogy egy magányos amatőr készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.” (Vámos Miklós)

AKTUALITÁSOK >

Rólunk

Vállalkozásunk közel húsz éves hagyományokkal rendelkező PR és marketing kommunikációs, médiaügynökségként is ismert, eladóhelyi reklám tervező-gyártó cég. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal, több, világszinten egyedülálló szabadalommal, rangos szakmai díjakkal és nem utolsó sorban több országban működő disztribúciós hálózattal végzi szerteágazó tevékenységét.
 
Színes termék- és szolgáltatás palettánkon megtalálhatók különféle online és offline reklámhordozók. Termékeink közös jellemzője a figyelemfelkeltő megjelenésen túl a könnyű szállíthatóság, egyszerű kihelyezés, környezettudatosság, online eszközeink esetében a kontrollálhatóság, transzparencia és technológiai előny.

Filozófiánk

Filozófiánk szerint: ���SZENVEDÉLYÜNK AZ ALKOTÁS”, azaz kezdetektől fogva azon vagyunk, hogy ügyfeleink számára olyan ötleteket dolgozzunk ki, melyek által termékeik megjelenése különbözhet a versenytársakétól, ezáltal megnyitva az áttöréshez vezető utat. Nem ismerünk lehetetlent, ötleteinket látványtervekké, azokat prototípusokká formáljuk, míg végül MEGOLDÁSOKAT SZÁLLÍTUNK!

Amiben hiszünk

Visszajelzések

Egyedi ötlet, egyedi megjelenés, egyedi üzenet

Tevékenységeink

Szerteágazó tevékenységeink három csoportba sorolhatók: tervezés, gyártás és szolgáltatás. Szervezeti felépítésünknek és az általunk használt egyedi gyártástechnológiáknak köszönhetően, termékeinknek egységes, ugyanakkor perszonalizált megjelenést biztosítunk. Az ötlettől a kivitelezésen át, a szállításig teljes folyamatokat bonyolítunk le, minden esetben figyelembe véve a megrendelői igényeket, tekintettel ár-érték arányra, költség optimalizálásra, gyártási- és szállítási határidőkre, piaci trendekre.

Grafikai tervezés és kivitelezés

A sikeres arculattervezés elengedhetetlen alapkelléke a személyre szabott grafikai tervezés. A rendelkezésünkre álló technológiák előnye, hogy egységes vizuális világot teremtve online és offline felületeken, mérhető, transzparens megjelenést biztosítunk. 3D-s grafikai tervezésben, szövegírásban, fotózásban, tipográfiában, nyomdai előkészítésben jártas kollégáink a logótervezéstől, a teljes cégarculat megálmodásáig, a névjegykártyától a kiállítási standig, lehetetlent nem ismerve, bármilyen feladatot kreatívan megoldanak.

3D látványtervezés

Egy új termék életre keltése során, a prototípus megalkotását megelőzően fotórealisztikus, virtuális modelleket készítünk. Ezek közül választjuk ki megrendelői igényeket figyelembe véve a „legsikeresebbnek ígérkező” darabot. Célunk, segíteni ügyfeleinknek, hogy egyedi termékfejlesztés során a célnak legmegfelelőbb mintát tudják kiválasztani. Annak „felöltöztetése”, illetve térbeli elhelyezésének kitalálása kapcsán is jó megoldás a 3D megjelenítés.

Egyedi reklámhordozók tervezése és kivitelezése

Vállalkozásunk tevékenységi körének meghatározása során, azaz kezdetektől az volt a koncepció, hogy egyedi ötletek, elképzelések és technológiák bevetésével olyan végtermékeket állítsunk elő, amelyek úgy minőségükben, mint megjelenésükben kitűnnek az átlagból. Ugyanakkor a dizájnos küllem ne menjen az árharcok, szállíthatóság és tárolás rovására. Az elmúlt év(tized)ek alatt megszerzett, nemzetközi reklámpiaci ismereteinket alkalmazva tervezünk és gyártunk. A folyamatos technológiai újításoknak köszönhetően termékpalettánkon megtalálhatók világújdonságnak számító hibrid megoldások is: saját fejlesztésű termékeink illetve projektjeink kombinálása különböző online hirdetési eszközökkel. Ezek együttes használatával kötünk össze offline és online tereket, generálunk tartalmakat, melyeket konverziómérések eredményei alapján optimalizálunk.

Prototípusok bemintázása, tesztelése

Ha elkészült végleges virtuális modellünk, következik annak bemintázása, azaz a prototípus elkészítése, tehát a végtermék előállításához szükséges mintadarab. Displayek, raklaptakaró, illetve egyéb, eladóhelyi reklámtermékek esetében ezek kopásállóságát, szakítószilárdságát, stabilitását, a tapasztalt vásárlói szokásoknak alávetve, és kevésbé felhasználóbarát viselkedési attitűdök alkalmazásával is teszteljük.

Teljeskörű nyomdai kivitelezés

Rövid határidőkkel, magas színvonalú grafikai, nyomdai előkészítést és nyomdai kivitelezést vállalunk, egyedi elképzelések megvalósítása érdekében is. Digitális és ofszet nyomtatást, plakátok, roll-up-ok, világítótáblák, szóróanyagok, kuponfüzetek, leporellók, különböző reklámeszközök, kül- és beltéri dekorációk elkészítését vállaljuk.

Késztermékek kiszerelése, csomagolása, co-packing

Kiegészítő tevékenységeink sorában fontos helyet foglal a késztermékek kiszerelése, különböző piaci csatornákra való testreszabása, csomagolása, átcsomagolása és a co-packing. Ezek révén nagymértékben optimalizálhatók, adott esetben csökkenthetők a logisztikai, szállítási költségek, javítva a termékminőségi kontrollt, összességében meggyorsítva az áru piacra jutását.

Termék + más fotózás

Professzionális termék- és tárgyfotózás, akár 360 fokos körbe fotózással, vagy videózással a legjobb megjelenés érdekében. Ételfotózás. Katalógusok, naptárak, könyvek teljes körű fotózása, stúdióban. Drónfotózás, légi videó készítése. Képszerkesztés, utómunkák.

Online felületek tervezése/értékesítése 

Az általunk értékesített technológia világszinten egyedülálló lehetőségeket hordoz magában: lehet direkt és indirekt reklámfelület, alkalmas nyereményjátékok, promóciók lebonyolítására, portál site-ok banner reklámjaként, POS anyagokon, csomagolásokon, mozivásznon megjeleníthető, rendezvények helyszínein, oktatási célokra. Legnagyobb előnye, hogy bármely online és offline felület összeköthető a segítségével.
Ugyanakkor megjelenítési formáinak végtelen variálhatósága miatt megrendelőink számára költségvonzata optimalizálható, azaz igény szerint tervezhető, kivitelezhető és árazható 

Projektmenedzsment

Az adott projekt jellegétől, megrendelői igényektől függően végzünk komplex vagy részkivitelezést. Marketing tervek elkészítését, PR munkákat, rendezvényeket és rendezvényeken való részvétel megszervezését, lebonyolítását, cégképviseletet vállalunk. Integrált kampányok, kommunikációs stratégia, márka pozícionálás, közösségi média is a mi asztalunk

Szabadalmaink

Saját tervezésű és gyártású termékeink olyan gyártástechnológiai megoldásokkal készülnek, amelyeket szabadalmi oltalommal védünk, tehát ezek birtokában fenntartjuk a gyártás és forgalmazás kizárólagos jogát. Tekintettel arra, hogy találmányainkat az elmúlt évtizedek során sokan, sokfelé „adaptálták”, legújabb fejlesztéseink első körben visszatérő megrendelői körünk számára elérhetőek.

Logisztika 

Logisztikai szolgáltatásaink körébe tartozik az árucsomagolás, dobozolás, címkézés, készletezés, webshop logisztika, fuvarozás, szállítmányozás, csomagszállítás, a nálunk előállított áru szállítmányozása Budapestről vidékre (pl. displayek esetében egyidejűleg a régi kihelyezés visszaszállítása budapesti helyszínre), promóciós és marketinganyagok, eszközök helyszínre szállítása, kihelyezése. Fuvarozás, szállítmányozás, komplex logisztikai folyamatmenedzsment, külföldi megrendelések esetében is.
Kreativitás, minőség, gyorsaság

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásainkat a piaci igények szerint, aktuális vevőkörünkre optimalizálva alakítjuk-formáljuk. Szakmai stábunk, eladóhelyi (POS) reklámeszközök tervezésében és kivitelezésében az európai élvonal úttörőjének számít mind termékfejlesztés, mind pedig termékértékesítés terén. Tervezőink a kilencvenes évek végétől rendszeresen bemutatkoztak fejlesztéseikkel nemzetközi színtereken. Ezen sikereknek köszönhetően a kétezres évek elejétől Európa-szerte aktív disztribúciós hálózatra tettünk szert, melynek köszönhetően multinacionális vállalatokból álló, és folyamatosan bővülő vevőkörünk alakult ki. Szabadalmazott gyártástechnológiáink, és termékeink fantázianevei prémium kategóriás brand-ként ismertek szakmai körökben.

IZGI Brand Akadémia

Mi is az az IZGI Brand Akadémia? Missziós tevékenységünk egy jobb világért: értünk és értetek! Egy hely (újpesti telephelyünk), ahol tapasztalatlan brandmenedzserként, kötetlen légkörben, komoly reklámszakmai gyorstalpalón vehetsz részt és profiktól tanulhatod meg, mely eszközökkel érheted el a rád bízott termék célcsoportját, ezek hogy készülnek, kik ülnek a „túloldalon”, azaz hogyan kommunikálj beszállítóiddal ahhoz, hogy a félreérthetőséget kizárva, leghatékonyabban tudják kiszolgálni az elképzeléseidet. 
Konkrét időpontok igény esetén választhatók.  

MEGOLDÁSOKAT SZÁLLÍTUNK !

Saját gyártóegység

Budapesti telephelyünkön saját gyártóegységgel rendelkezünk. Itt tervezzük és mintázzuk be mindenkori újdonságainkat, prototípusokat fejlesztünk, ugyanakkor sorozatgyártás is zajlik.
 
Gyártórészlegünket házon belül „JÁTSZÓ”-nak becézzük, a csapatmunka során tapasztalt mindenkori jó hangulat miatt. 

Raktározás 

Raktározást vállalunk saját raktárunkban, gyártásoptimalizálás, illetve logisztikai folyamataink optimalizálása és költséghatékonysága érdekében. Igény/szükség esetén bérraktározást is megszervezünk külső szolgáltató bevonásával.

Gyors kiszolgálás

Alapelv, hogy a kiszolgálás akkor szül visszatérő megrendelőt, ha a vevőnek (azon túl, hogy pontosan azt a terméket kapta, illetve abban a szolgáltatásban részesült, amire számított), az értékesítő cég kommunikációjáról is pozitív képe alakul ki. Minden esetben igyekszünk vevőink határidőkkel kapcsolatos elképzeléseit szem előtt tartani és ennek megfelelően gyártásoptimalizálással, megfelelő logisztikával és az ehhez szükséges humánerőforrás biztosításával reagálni megkereséseikre. Több nyelvet beszélünk, és minden helyzetben igyekszünk fenntartani a jó hangulatú, kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló munkakapcsolatot úgy cégen belül, mint ügyfélkörünkkel.

Minőségbiztosítás

Összeszokott csapatunknak és jó szervezeti felépítésünknek köszönhetően olyan munkarendben dolgozunk, amely lehetővé teszi, hogy a nálunk előállított termék vagy igénybe vett szolgáltatás minőségpolitikánkban meghatározott követelményeknek eleget tegyen. Az alapanyag ellenőrzéstől a leadott kreatívok vizsgálatán át a végtermék ellenőrzéséig figyelemmel kísérjük a folyamatokat, hogy még időben felfedezhessük az esetleges hibákat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy teljes mértékben megakadályozhatjuk/kiszűrhetjük egy esetlegesen fellépő probléma, gyártáshiba előfordulását. Ilyenkor megrendelőinket azonnal tájékoztatva az ő véleményük és igényük meghallgatásával, velük egyeztetve kezdjük meg a javítást vagy újragyártást.

Szállítás

Belföldi és külföldi fuvarozást vállalunk saját teherautóinkkal, kiscsomagtól öt raklap/fuvarig. Saját gépparkunkat és kapacitásunkat meghaladó, illetve nem megfelelő határidők, ár-érték arányú kalkulációk esetén alvállalkozókat veszünk igénybe, minden esetben megrendelőinkkel egyeztetve.

Folyamatos kapacitásnövelés 

Praktikus szervezeti felépítésünknek köszönhetően rendkívüli (alkalmi), illetve folyamatos kapacitásnövelésre is berendezkedtünk. Saját gyártóegységünkben tapasztalt és a folyamatos technológiai fejlesztéseinknek köszönhető termelésnövekedés sem jelent jelenleg problémát. Ennél erőteljesebb növekedés esetében a termelékenység hatékonysága érdekében eszközbeszerzéssel tervezzük elősegíteni a kapacitásnövelést.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, 
ha eleget töprengünk rajta :-)
Woody Allen

Disztribúció

DISZTRIBÚCIÓS HÁLÓZATUNK EURÓPA-SZERTE AKTÍV!

Több országban, több nyelven, több disztribútor összehangolt munkája révén szolgáljuk ki vevőkörünket. Érdeklődjön regionális kapcsolattartója iránt!

Multinacionális ügyfeleinket hosszú évek óta arra bíztatjuk, hogy megrendeléseiket ne egyénileg, országonként, hanem régiónként adják le a gyártási költségek optimalizálása érdekében.

Karrier

MÉDIAÜGYNÖKSÉGI/DISZTRIBÚTORI MUNKALEHETŐSÉG!

Ügynöki/disztribútori tevékenységet kínálunk különböző régiókban, egy sikeres csapatban, nemzetközileg elismert, bejáratott termékpalettával.

Érdeklődni az alábbi email címen:
izgmedia@izgmedia.com


 
Ki dönti el, hogy vállalkozásodból lesz-e világmárka?
A legeslegelején Te!
Miért ne változtatnál a megjelenéseden, ha kevesebb vesződéssel, de
azonos áron, innovatívabb köntösben mutathatnád meg azt, amid van?
Ha pontosan meg tudod fogalmazni vevőidnek mire számíthatnak, 
a várható eredmények majd téged igazolnak.
Transzparens mérésekkel alátámasztott eredményes kommunikációval,
 visszatérő vevőid lesznek.